Ομάδες αλλοδαπών εισβάλλουν καθημερινά από τον Έβρο (βίντεο-φώτο)

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν καθημερινά τα ελληνοτουρκικά σύνορα από το υποτιθέμενο «φρούριο» του Έβρου. Μάλιστα, σήμερα, μία ομάδα δεκάδων ατόμων στο Ορμένιο εντοπίστηκε και καταγράφηκε από κάτοικο της περιοχής.

Όπως καταγγέλλει, ο Κώστας Θεοχαρίδης, ο οποίος κατοικεί στο Ορμένιο, εντόπισε «καραβάνι» παράνομων μεταναστών εντός ελληνικού εδάφους το οποίο ακολούθησε και βιντεοσκόπησε, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και τις αρχές.

Βέβαια η πράξη του να ειδοποιήσει δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από κάποιους από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αφού περισυνέλεξαν τους παράνομους μετανάστες, του εξέφρασαν την αντίθεσή τους λέγοντάς του «Γιατί ασχολείσαι με αυτά τα θέματα, δεν είναι δουλειά σου», αφήνοντας τον έκπληκτο.

Καθημερινά από 100 εώς 200 παράνομοι μετανάστες περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια κυκλοφορούν ελεύθεροι στην ελληνική επικράτεια.

Δείτε το βίντεο με το καραβάνι των παράνομων μεταναστών στο παρακάτω link: 

Αρχείοvid-20200715-wa0000.mp4

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.