Μητσοτάκης – Αναστασιάδης: Συντονισμός δράσεων απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα

Συντονισμός δράσεων απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα λένε Μητσοτάκης και Αναστασιαδης λίγες μέρες μετά τη δήλωση Αναστασιαδη πως θα έρθει Το τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού αν χρησιμοποιήσουμε όπλα.

Θερμά ήταν τα λόγια υποδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Νίκο Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αγαπητέ μου Νίκο καλωσήρθες στην Αθήνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Πρωθυπουργού ο οποίος συνέχισε λέγοντας «είσαι ο πρώτος αρχηγός κράτους που επισκέπτεται την Ελλάδα στην εποχή του κορονοϊού και προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος παρά μόνο εσύ.

Έχουμε να συζητήσουμε πολλά κρίσιμα ζητήματα ενόψει και της Συνόδου Κορυφής το Σαββατοκύριακο, όπου η ατζέντα είναι κρίσιμη για το Ταμείο Ανάκαμψης για το οποίο οι απόψεις μας είναι ευθυγραμμισμένες και φυσικά έχουμε να συζητήσουμε και πολλά ακόμη, όπως οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα και πώς θα συντονίσουμε τις δράσεις και ενέργειές μας όπως πάντα, σε αυτό το δύσκολο κλίμα, το οποίο επιβαρύνθηκε από την προκλητική απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία από μουσείο σε τζαμί. Έχουμε μια πλούσια ατζέντα μπροστά μας και σε υποδέχομαι ακόμη μια φορά εδώ στο Μέγαρο Μαξίμου με όλα τα αισθήματα αγάπης και συνεργασίας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.