Πανελλήνιες 2020: Οι μαθητές που “άγγιξαν” το 20

Μπορεί οι φετινές βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να κινήθηκαν με αρνητικό πρόσημο ωστόσο υπάρχουν παιδιά που “άγγιξαν” το άριστα. Ένα από αυτά είναι η Κωνσταντίνα Μπόλου που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την επιτυχία της. H Κωνσταντίνα έσπασε το ρεκόρ των βαθμολογιών πιάνοντας 19.125 μόρια και περνά στην Ιατρική Σχολή.

“Νιώθω πολύ χαρούμενη, ήταν η πρώτη μου επιλογή και χαίρομαι που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου” είπε η αριστούχος μαθήτρια. Όσο για το πόσο την επηρέασε η περίοδος της καραντίνας σημείωσε: “Αρκετά, και θετικά και αρνητικά. Θετικά ήταν ότι είχαμε περισσότερο χρόνο να καθίσουμε σπίτι, να διαβάσουμε και να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας, ενώ αρνητικά ήταν ότι δεχτήκαμε περισσότερη πίεση για΄τι ήμασταν κλείσμένοι στο σπίτι”.

Ο Νίκος Αντωνάκης με βαθμούς 18,1 Έκθεση, 19 Βιολογία, 19,6 Φυσική και 20 Χημεία ονειρεύεται να περάσει Ιατρική και να ακολουθήσει Ψυχιατρική.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η Νεοελληνική Γλώσσα ήταν το μάθημα στο οποίο οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν τα πήγαν καλά. Μόνο ένας στους 10 έγραψε πάνω από 15. Επίσης, δυσκολία αντιμετώπισαν και στα Μαθηματικά, στην Ιστορία, στα Αρχαία και τη Χημεία. Έως τις 17 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει οι επιτυχόντες ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά με τις προτιμήσεις τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.