Μύκονος: “Λουκέτο” στο γνωστό beach bar με τις εικόνες συνωστισμού – ΒΙΝΤΕΟ

“Σφραγίστηκε” σήμερα νωρίς το πρωί το beach bar στη Μύκονο, στο οποίο την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε δίμηνο λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο €20.000 για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Το Mykonos Live TV βρέθηκε στην παραλία της Φτελιάς και κατέγραψε το λουκέτο που μπήκε. Το κατάστημα ήταν άδειο από προσωπικό και πελάτες. Καρέκλες και μαξιλάρια μαζεύτηκαν, ενώ τα ηχεία σκεπάστηκαν με σακούλες. Υπενθυμίζεται ότι το μαγαζί συνέχισε για λίγες ημέρες την λειτουργία του μέχρι να ασκηθεί έφεση, βάσει της νόμιμης διαδικασίας.

Ωστόσο, στο απόηχο όσων έγιναν στην Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκδόθηκε νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό κλείνουν άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.