Ράπισμα της εισαγγελίας κατά της διαφοράς, στην φαρσοκωμωδία της προανακριτικής.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ και στο τέλος η αυστηρή προειδοποιήση

«Με αφορμή την πρόσφατη κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον τέως επόπτη μας κ. Αγγελή εγγράφων της Υπηρεσίας μας που κατέχει και τηρεί σε αρχείο ως μη όφειλε, πρέπει να επισημάνουμε για την προστασία του κύρους της Υπηρεσίας μας και του θεσμού της Δικαιοσύνης ότι δύο εξ αυτών και πιο συγκεκριμένα: α) το με αριθμό Φ09222/5039

και β) το με αριθμό Φ09222/5039 έγγραφα αποτελούν επίσημες μεταφράσεις του Υπουργείου Εξωτερικών εγγράφων της δικογραφίας που δεν προέρχονται από τις αμερικανικές αρχές, το τρίτο έγγραφο δεν αφορά στην υπόθεση Νovartis αλλά σε άλλη, άσχετη και το τέταρτο είναι εκ των επιτρεπτής χρήσης εγγραφών και έχει ήδη αποσταλεί από εμάς στη Βουλή των Ελλήνων.

Σε ότι αφορά στα λοιπά κατατεθέντα έγγραφα που φέρουν ένδειξη απαγόρευσης χρήσης τους από τις αμερικανικές αρχές η υπηρεσία μας δεν έχει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο ως έχει υπηρεσιακή υποχρέωση αλλά και σε ένδειξη της απαιτούμενης σοβαρότητος Αναμένουμε τη συνέχεια νέων συγκλονιστικών αποκαλύψεων, προερχομένων από ένα παρανόμως τηρούμενο αρχείο εγγράφων».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.