Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν

Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε την εποχή που εφημερίδες προσκείμενες στην Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισαν την 17 Νοέμβρη ως όργανο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της.

Αρκετά χρόνια μετά, όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου, εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη για να τον απαξιώσει και να καλύψει τα λαμόγια, έγραψε ειρωνικά ότι «αυτός αποκαλούσε και τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17 Νοέμβρη»!

Ο Πάνος Καμμένος τότε προσέφυγε στην δικαιοσύνη και η εφημερίδα καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και υποχρεώθηκε να τον αποζημιώσει μένα πόσο – μαμούθ, το οποίο ο Πάνος Καμμένος τους το χάρισε και δεν το εισέπραξε ποτέ. Σήμερα, κάποιοι σώγαμπροι της Νέας Δημοκρατίας είχαν το θράσος να κραυγάζουν ότι ο Πάνος Καμμένος το είπε, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα. Τέτοια αθλιότητα…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.