Κορωνοϊός: Γελοίοι Έλληνες εκδότες και δημοσιογράφοι ξεκατινιάζονται και ξεφτιλίζονται στα social media

Η πανδημία του κορωνοϊού απειλεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, την παγκόσμια οικονομία και την ίδια τη δημοκρατία, αλλά στην Ελλάδα ένα μέρος των δημοσιογράφων… χτενίζεται.

Γελοία ανθρωπάκια, εγκλωβισμένα στον μικρόκοσμό τους έχουν ξεσαλώσει στα social media έχοντας την πεποίθηση πως για τους ίδιους θα υπάρχει… αύριο, επαγγελματικό.

Βρίζονται, ξεκατινιάζονται, ξεφτιλίζονται, απειλούν. Τελευταίοι τους συνομιλητές και ακόλουθοι είναι τα γελοία τρολ του twitter. Κάποιοι κακόμοιροι καθιστούν δηλωτική την πρόθεσή τους να λογαριαστούν μετά την πανδημία και κάποιοι άλλοι δύσμοιροι, από το απέναντι στρατόπεδο, απαντούν πως δεν έχουν κλείσει ακόμη λογαριασμούς που παραμένουν ανοιχτοί, τους οποίους απειλούν ότι θα κλείσουν μόλις τελειώσει η περιπέτεια με τον κορονοϊό. Για κάποιους άλλους το αντικειμενικό ζητούμενο είναι αν η κρίση θα αναδείξει ως ηγέτη τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα.

Τα γελοία αυτά ανθρωπάκια, εκδότες και δημοσιογράφοι δεν βλέπουν τι έρχεται.

Ας σταθούμε αποκλειστικά στο χώρο των media: Δεν βλέπουν τον Αρμαγεδδώνα που θα σαρώσει τα έντυπα (κυρίως) και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Δεν βλέπουν ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ διεξάγουν έρανο για να σωθούν (πολύ δύσκολα θα σωθούν). Αργός θάνατος.

Αυτοί οι γελοίοι θα λογαριαστούν. Μετά την κρίση, λένε. Αν βέβαια θα μπορούν να λογαριαστούν.

Οι γελοίοι.

(ΠΗΓΗ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.