ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ περιθώριο της συζήτησης στη Βουλή

Σύντομο τετ α τετ είχαν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος στο περιθώριο της συζήτησης στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό.

Ήταν η πρώτη συνάντησή τους μετά την δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Στόχος των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου ήταν αφ’ ενός να πέσουν οι τόνοι, αλλά και να καθοριστεί η στάση τους στη συζήτηση στη Βουλή.

Επ’ ευκαιρία ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι θα απουσιάσει αύριο από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Καμμένος φρόντισε να γνωστοποιήσει την απουσία του και μέσω twitter για να προλάβει -όπως έγραψε- σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Συγκεκριμένα ο κ.Καμμένος έγραψε πως “για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό “.

Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συννενόηση με τον πρωθυπουργό

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.