Άμεσο λουκέτο κ.Δένδια στην ΜΚΟ Solidarity Now Ελλάδας μετά την στήριξη του Τζόρτζ Σόρος στον εγκληματία πολέμου Ταγίπ Ερντογάν [ΒΙΝΤΕΟ]

Former ISIS commander has claimed that the terror group cooperated directly with Turkish state intelligence agencies for years on areas of “common interest”.

Με όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στα σύνορα μας στον Έβρο και στα νησιά μας και με το καλοκαίρι να πλησιάζει, είναι εγκληματικό να συνεχίζει την λειτουργία της η ΜΚΟ Solidarity Now που ανήκει στο Soros Foundation στα μετόπισθεν της Ελλάδας.

O πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Soros Fund Management και των Ιδρυμάτων Open Society και Solidarity Now, Τζορτζ Σόρος, με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times προτρέπει Ευρώπη να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και να τον βοηθήσει στη Συρία την ώρα μάλιστα ο εκείνος εκβιάζει την Ευρώπη χρησιμοποιώντας τους μετανάστες. Βέβαια για όσους γνωρίζουν, η κόντρα του με την Βλαντιμίρ Πούτιν ανάγεται πολύ παλιά, με αποκορύφωμα την απαγόρευση με νόμο όλων την παραρτημάτων του Open Society στην Ρωσική Κοινοπολιτεία το 2015, καθώς είχαν αποκαλυφθεί παράνομες δραστηριότητες που ξεπερνούσαν τον ρόλο ενός «φιλανθρωπικού» ιδρύματος, σύμφωνα πάντα με τις ρωσικές αρχές.

Επίσης στο άρθρο του αντιπαρέρχεται το γεγονός, ότι οι «αντικαθεστωτικές» δυνάμεις, από τις πρώτες μέρες του πολέμου, εξοπλίστηκαν και στελεχώθηκαν με τζιχαντιστές από τις τάξεις της Αλ Καϊντα και ακόμη και σήμερα πολεμούν στο πλευρό του ISIS / ISIL / DAESH με μαζικές δολοφονίες, απαγωγές, βιασμούς κι άλλα εγκλήματα πολέμου κατά των Σύριων πολιτών

erdogan_isis_kurds

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.