“Βόμβα” Αντώναρου: Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να μη ζητήσει Σύνοδο Κορυφής και μετεγκατάσταση προσφύγων για να έρθουν οι Ευρωπαίοι στον Έβρο

“Φωτιά στα μπατζάκια” του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος με συνεχόμενες αναρτήσεις του όπου υποστηρίζει ότι ως όρος για να έρθουν οι Ευρωπαίοι στον Έβρο και να πετάξουν με το ελικόπτερο για να δουν δήθεν το εύρος του προβλήματος στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήταν να δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι δεν θα ζητήσει τη σύγκληση Συνόδου Κορυφής.

Στο πρώτο του σχόλιο πριν από 3 περίπου ώρες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή ανέφερε:

Κυβερνηση που δουλευει τον κόσμο! Το παρασκήνιο απο πολύ υψηλή πηγή στις Βρυξελλες: Είπαμε στον Μητσοτακη να μη ζητήσει έκτακτη συγκληση Συνόδου Κορυφής και να μη ζητήσει μετεγκατασταση προσφύγων απο την Ελλάδα γιατι η πλειοψηφία των χωρών-μελών είναι αντίθετη. Κι αυτός φυσικά συναίνεσε.

Δικό μου σχόλιο: Αν τολμά η κυβέρνηση κι ο κυβερν εκπρίσωπος να βγούν και να το διαψεύσουν!”

Λίγο πριν επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε:

“Που είναι οι εντολοδόχοι λογοκριτές;
Ακόμη να διαγράψουν την πληροφορία ΜΟΥ ότι ο Μητσοτάκης συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις πολλών χωρών ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ. Ηταν ο όρος που του θέσανε οι χθεσινοί επισκέπτες για να ερθουν.

Περιμένω ακόμη να βρεθεί κάποιος να με διαψεύσει. Αντε παληκάρια.”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.