Διέσυραν για ακόμα μια φορά την Ελλάδα! Αηδιασμένος αποχώρησε ο πρέσβης του Ισραήλ από συμπόσιο όπου ως αυλικοί του Νέρωνα υμνούσαν τον αρχηγό.

Ο πρέσβης του σηκώθηκε και έφυγε απο το “Γεωπολιτικό Συμπόσιο” του Δήμου Σπάρτης την ώρα που μιλούσε ο ρήτωρ Βενιζέλος!

Ε περίμενε 2+ ώρες ο άνθρωπος, δεν του έδωσαν τον λόγο, είχαν προτεραιότητα οι τιτάνες της γεωπολιτικής όπως Γκιουλέκας&Κύρτσος. Έτσι συντηρείς συμμαχίες

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο Γεωπολιτικό Συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης, με τους ομιλητές να προβάλλουν τις θέσεις τους στο κοινό που τους παρακολουθούσε, ξαφνικά, προς το τέλος περίπου της εκδήλωσης, ο πρέσβης του Ισραήλ Yossi Amrani, ο οποίος ήταν μεταξύ των ομιλητών, φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα!

Λίγο πριν αποχωρήσει, και ενώ περίμενε να ακούσει το όνομά του ώστε να σηκωθεί στο βήμα, η Γεωργία Ζαχαράκη η οποία έχει καταλάβει τον εκνευρισμό του, πιθανόν το συζήτησε και μαζί της, σηκώνει το χέρι της για να ζητήσει το λόγο εκ μέρους του κ. Amrani, και εκείνος της το κατέβασε με απότομο τρόπο, εμφανώς θυμωμένος. (λεπτό 2:17:38).

Στη συνέχεια αφού βλέπει ότι δεν τον καλούν, (λεπτό 2:17:56) σηκώνεται πάρα πολύ θυμωμένος, και φεύγοντας διακρίνεται να κάνει χαρακτηριστικό νόημα με το ρολόι.

Αμέσως, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντάς του να γυρίσει για να πάρει τον λόγο. Όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η αποχώρηση του κ. Amrani, έγινε γιατί πιθανόν ο ίδιος θεώρησε ότι δεν του δόθηκε ο χρόνος που του αναλογούσε για να ξεκινήσει την ομιλία του, ή μπορεί να είχε και κάποιο πιο σημαντικό ραντεβού! Ίσως ήταν λίγο υπερβολική η συμπεριφορά του Ισραηλινού πρέσβη, αλλά όπως και αν έχει με τόσα άτομα στο πάνελ, από κάποια στιγμή και μετά, οι εκδηλώσεις αυτές όταν τραβούν σε χρόνο, κουράζουν τόσο τους θεατές, όσο και τους ομιλητές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.