Γιαννάκου: Γιατί αποχωρήσαμε από την κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ

Την απόφαση της ελληνικής αντιπροσωπείας να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες σε ένδειξη διαμαρτυρίας εξήγησε στον ΣΚΑΪ 100,3 η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου.

«Είναι πολύ απλό. Υπήρχε συνεδρίαση στο πάνελ της οποίας συμμετείχε ο Τούρκος πρέσβης. Δεν είπε τίποτα επιλήψιμο ή ενοχλητικό για εμάς αλλά εμείς θέλαμε να υποβάλλουμε κάποιες ερωτήσεις για την Λιβύη, την κυπριακή ΑΟΖ κλπ, Ο προεδρεύων της συγκεκριμένης συνεδρίασης Βρετανός Λόρδος προσπάθησε να εμποδίσει την ελληνική αντιπροσωπεία», είπε η Μαριέττα Γιαννάκου.

«Υπάρχει η νοοτροπία σε ορισμένους ότι δεν πρέπει να τίθεται κανένα θέμα που αφορά διενέξεις μελών μεταξύ τους. Είχε ελεύθερο χρόνο αρκετό να δώσει τον λόγο στα μέλη της αντιπροσωπείας μας να μιλήσουν. Αυτό έδωσε το έναυσμα σε πολλούς συναδέλφους από άλλα κοινοβούλια να μας ρωτήσουν», εξήγησε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ για την στάση του Βρετανού λόρδου.

«Ο Τούρκος πρέσβης δεν έκανε τίποτα απολύτως ο άνθρωπος αλλά εμείς θέλουμε να ενημερώνουμε και τους συναδέλφους μας των άλλων κοινοβουλίων τι συμβαίνει», τόνισε η Μαριέττα Γιαννάκου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.