ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» στον ΣΚΑΙ – Οι όροι της συμφωνίας

Είναι γνωστό και λογικό που όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήθελαν το «πάντρεμα» με τον «Mister Αρβύλα» αλλά τελικά το κανάλι του Φαλήρου αποδείχτηκε… και αναδείχτηκε νικητής!

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr μετά την αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1 στελέχη όλων… μα όλων των ιδιωτικών εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών ήρθαν σε επαφή μαζί του προκειμένου να συνεργαστούν. Και επειδή… πολλά λέγονται και γράφονται να διευκρινίσω πως όλοι τους είχαν δεχτεί το βασικό και αδιαπραγμάτευτο όρο που έθετε ο Κανάκης για πλήρη ελευθερία λόγου, χωρίς… στεγανά και απαγορευτικά όρια για «φίλους, γνωστούς και συγγενείς», προκειμένου να εξασφαλίσουν και τη «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο» στο πρόγραμμά τους.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν αποδεχτεί όλους τους όρους που τους είχε θέσει οπότε κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά πού θα έκλεινε τελικά η συμφωνία, αφού ακόμα και στις οικονομικές απαιτήσεις κανείς από τους «μνηστήρες» δεν είχε εκφράσει αντίρρηση, ενώ μάλιστα εις εξ αυτών φαίνεται να είχε δώσει και… λευκή επιταγή προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του. Φαίνεται όμως ότι την τελική απόφαση του Κανάκη την καθόρισαν άλλα πράγματα, κάποιες λεπτομέρειες, δίνοντας βάρος όχι σε ποσοτικά δεδομένα, αλλά κυρίως στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συμφωνίας. Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες έπεσαν οι υπογραφές και επίσημα «κλείδωσε» η συνεργασία του ΣΚΑΙ με τον Αντώνη Κανάκη και την «Tony Productions».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η αποκλειστική συνεργασία είναι για τρία χρόνια και προβλέπει πως αυτή τη σεζόν θα βγουν στον αέρα οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Και μην νομίζετε ότι θα καθυστερήσουν καθώς πολύ σύντομα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΙ Συγκεκριμένα την πρώτη ή τη δεύτερη Δευτέρα του Φεβρουαρίου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του θα καλησπερίσουν τους τηλεθεατές λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Κι αυτός είναι ένας ακόμα όρος που συμφώνησαν με τον ΣΚΑΙ αφού δεν ήθελαν η «Ράδιο Αρβύλα» να αλλάξει μέρα μετάδοσης, ενώ για να ξεκινά η σατιρική εκπομπή τη γνωστή της ώρα, δηλαδή λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τις Δευτέρες το Survivor θα τελειώνει νωρίτερα.

Άλλωστε τα δύο προγράμματα, η «Αρβύλα» και το ριάλιτι επιβίωσης είναι προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα την ίδια βδομάδα. Ίσως μία βδομάδα ακόμα καθυστερήσει η πρεμιέρα της άλλης εκπομπής, του «Βινυλίου», που θα έχει αρκετές αλλαγές από αυτή που έβγαινε στον ΑΝΤ1 και που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα βγαίνει μία ή δύο φορές τη βδομάδα.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία ανώτατων αξιωματούχων του ΣΚΑΙ είναι η δημιουργία και μίας ακόμα εκπομπής, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στην τρέχουσα σεζόν…!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.