Η Αθήνα υποδέχτηκε το νέο χρόνο – Κ. Μπακογιάννης: Να μη βρει κανέναν το 2020 μόνο του

Με μια λαμπερή γιορτή, με μια «βροχή» από πολύχρωμα πυροτεχνήματα, καθώς και με τις ευχές του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη καλωσόρισε η Αθήνα τη νέα χρόνια.
Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή, που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, και πριν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους ευχήθηκε: “Πάρτε ο ένας τον άλλον αγκαλιά να μην βρει κανέναν το 2020 μόνο του”.
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος, όπου στις 10 το βράδυ ξεκίνησε η φαντασμαγορική γιορτή για την αλλαγή του χρόνου με ένα μαγευτικό show και οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα και λάμψη!
Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ.
Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας διασκέδασαν με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, μαζί τους στη σκηνή βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine. Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Dj Pitsi με ένα άκρως δυναμικό dj set!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.