Αυτά είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια του ΟΑΣΘ (Φώτο)

Εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμα τα λεωφορεία που αγόρασε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και θα εξυπηρετούν τα δρομολόγια εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr το ΚΤΕΛ έχει αγοράσει εκατό συνολικά οχήματα, τα οποία αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Αθήνα και βάφονται σε λευκό χρώμα. Τα οχήματα πάνω τους θα φέρουν το λογότυπο του ΚΤΕΛ. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στα οχήματα αυτή την περίοδο περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ακυρωτικών μηχανημάτων και την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής.

Όπως αναφέρει στο makthes.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης τα οχήματα θα διαθέτουν επίσης πρόσβαση στο διαδίκτυο (wi fi). «Τα οχήματα είναι αστικού και ημιαστικού τύπου» σχολιάζει.

Ως προς την χωρητικότητα έχουν εξασφαλιστεί λεωφορεία με τρεις πόρτες τα οποία διαθέτουν 25 θέσεις καθήμενων και 60 όρθιων αλλά και οχήματα με δυο πόρτες στα οποία οι θέσεις για καθήμενους είναι 35 και για όρθιους 60.

Όπως εκτιμά ο κ. Τσόλης η σύμβαση του υπουργείου Μεταφορών με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (θα την υπογράψει ο ΟΣΕΘ με τα ΚΤΕΛ και τον ΟΑΣΘ) με την οποία θα εκχωρείται μέρος του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ θα υπογραφεί τις προσεχείς εβδομάδες και τα πρώτα λεωφορεία θα βγουν στο δρόμο στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Αυτή τη στιγμή από τον ΟΑΣΘ πραγματοποιείται το 55% των δρομολογίων εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός. Όταν θα βγουν τα λεωφορεία μας στους δρόμους θα πραγματοποιούν όλα τα δρομολόγια, όπως άλλωστε είμαστε υποχρεωμένοι» τονίζει στο makthes.gr ο κ. Τσόλης.

bus10.jpg
bus3.jpg
bus4.jpg
bus8.jpg
bus11.jpg
bus13.jpg
bus14.jpg
bus15.jpg
bus16.jpg
bus1.jpg
bus2.jpg

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.