ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΕ εξέλιξη οι διαμαρτυρίες για τον Αλέξη Τσίπρα – video

Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα Μέλη την ομάδας «Ενωμένοι Μακεδόνες» αντιδρούν παράλληλα και στην παρουσία του Α.Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Από το σημείο πέρασαν και πουλμαν στα οποία επέβαιναν άτομα που θα δώσουν το παρόν στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στη διαμαρτυρία τα γιούχαραν.

Να σημειωθεί ότι η παραλιακή είναι κλειστή.

Κρατώντας την εικόνα της Παναγίας στα χέρια και με την ελληνική σημαία στους ώμους, μία διαδηλώτρια στο Λευκό Πύργο έφτασε μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις και τους άντρες των ΜΑΤ.

Στην Καμάρα υπάρχει άλλη συγκέντρωση τώρα, από αντιεξουσιαστές.

Προσαγωγές από την αστυνομία

Νωρίτερα, σε προσαγωγές περίπου 10 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Οι Αστυνομικοί ήλεγξαν άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα και ορισμένοι προσήχθησαν. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο.

Πηγή: seleo, wepost, life-events, thesstoday

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.