Κάλαντα στον Δημήτρη Κουτσούμπα από παιδιά της Παλαιστινιακής Παροικίας – ΒΙΝΤΕΟ

«Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η αγωνιστική αισιοδοξία, η ελπίδα, η λαϊκή ανάταση, η αντίσταση, η συμμαχία μπορούν να προετοιμάσουν πραγματικά το έδαφος για ένα πιο ευτυχισμένο αύριο για μας και τα παιδιά μας με πραγματική ειρήνη και ευημερία για όλους και όλες. Το δικαιούνται οι λαοί της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, όλοι οι λαοί του κόσμου. Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, καλή δύναμη σε όλες και όλους, καλές γιορτές». Αυτό δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα -στα ελληνικά και στα αραβικά- από την παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα.

Εκ μέρους της Παλαιστινιακής Παροικίας, ο Μουσταφά Αζούζ προσέφερε στον κ. Κουτσούμπα μία παλαιστινιακή μαντίλα «το σύμβολο του αγώνα του παλαιστινιακού λαού ως μία ένδειξη ευγνωμοσύνης στη συνεχή στήριξη του κόμματός σας και εσάς προσωπικά στον δίκαιο αγώνα του λαού μας για επιστροφή των προσφύγων, για ελευθερία, ανεξαρτησία, και για ειρήνη, όπως είπαν και τα παιδάκια στα κάλαντα, στην γη της ειρήνης, στην Παλαιστίνη», όπως τόνισε.

Ο κ. Κουτσούμπας ευχαρίστησε θερμά και εκ μέρους του ΚΚΕ προσέφερε στους μικρούς χορωδούς παιδικά λευκώματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.