ΛΕΣΒΟΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ δολοφόνοι της Μόριας

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη δύο αλλοδαπών που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας ενός 21χρονου επίσης αλλοδαπού στην περιοχή της Μόριας, στη Λέσβο, προχώρησε η αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 19 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 21χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος την Τετάρτη σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή. Άμεσα μετέβησαν στο χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία κλιμάκιο αστυνομικών, εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και Ιατροδικαστής.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι, βραδινές ώρες της Τρίτης, ο 29χρονος και ο 19χρονος δρώντας από κοινού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες εξεταζόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ρούχα των εμπλεκομένων στην υπόθεση ατόμων και γάντια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης….

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.