ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Μέλος ομάδας «Φίλων (σκέτο)Μακεδονίας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συμπόσια «(σκέτο)Μακεδονικής Κουζίνας»; [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παριστάνει τον Μακεδονομάχο και μας είπε χθες στην βουλή των Ελλήνων ότι κανείς δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό της Νεας Δημοκρατίας. Εφτασε στο σημείο, σαν συνωμοσιολόγος μεσημεριανών παραϊστορικών εκπομπών να κατηγορήσει την Ευρώπη!
Ενώ στην πραγματικότητα, ο ίδιος είναι μέλος και διαπρύσιος υποστηρικτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (εφεξής EPP) και του ανθέλληνα

Μάνφρεντ Βέμπερ για την προεδρία του EPP. Και το EPP δεν είναι απλά ανθελληνικό στα θέματα της οικονομίας,  είναι η μερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πρωτοστατεί στον αγώνα υπερ των Σκοπίων και είναι πίσω από τις άτυπη ομάδα «Φίλοι της (σκέτο)Μακεδονίας» από το 2011! Ακόμη και το 2018 που ο Κυριάκος Μητσοτάκης παριστάνει τον Μακεδονομάχο (δεχόμενος όμως το Βόρεια Μακεδονία από την ΔΕΘ) έκαναν ακόμη και συμπόσια «(σκέτο) Μακεδονικής Κουζίνας»

Ποιος αμφισβητεί τον πατριωτισμό της Νεας Δημοκρατίας περισσότερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον δοτό αντιπρόεδρο Αδωνι Γεωργιάδη; Οχι εμείς πάντως.

netakias (με πληροφορίες από το δελτίο του KONTRA channel)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.