«Ξήλωσε» το επικοινωνιακό επιτελείο για την «Ελλάδα 2021» η Γ. Αγγελοπούλου

Αλλαγές και διαφωνίες πριν καν ξεκινήσει το έργο της στη σύνθεση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Σχεδόν όλο το επικοινωνιακό της επιτελείο «ξήλωσε» η Γιάννα Αγγελοπούλου, οδηγώντας στην έξοδο τους στενούς της συνεργάτες, Λευτέρη Κουσούλη, Αντώνη Παπαγιαννίδη, Γιάννη Προβή και Φοίβο Καρζή.που είχε πλάι της ακόμα από την εποχή Έβερτ στον δήμο Αθηναίων.

Aυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η δήλωση του Λευτέρη Κουσούλη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι». Ο επικοινωνιολόγος έκανε λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων.

«Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης του Οργανισμού Ελλάδα 2021 αναλαμβάνουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, ο οποίος έχει ενταχθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο του οργανισμού εδώ και καιρό και ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία του ιστοτόπου του Οργανισμού. Επίσης, προσλαμβάνονται, για να στελεχώσουν το τμήμα αυτό, οι δημοσιογράφοι Τάκης Καμπύλης, ως λογογράφος και ο επικοινωνιολόγος Ντίνος Ανδριανόπουλος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.