Παναγιωτόπουλος: Τα ελληνικά Mirage έδωσαν μάθημα στα τουρκικά μαχητικά

Σκληρή γλώσσα κατά όλων εκείνων που καλλιεργούν κλίμα ηττοπάθειας έναντι της Τουρκίας, χρησιμοποίησε στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

“Δεν προσφέρουμε στη χώρα με προπαγάνδα κλίματος ηττοπάθειας”, επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε: “Να μην υποκύπτουμε ως κοινωνία σε μια προπαγάνδα ότι είμαστε μειονεκτικοί, είναι “μεγάλο λάθος”. Ο κ. Παναγιώτοπουλος σχολίασε ακόμη, πως στην Τουρκία δημιουργείται “προπαγάνδα κλίματος υπεροχής κι όχι ηττοπάθειας”. 

Κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των F16 είπε ακόμη, πως “προχθές σηκώθηκαν αιφνιδιαστικά τα Mirage και με αριθμητικό πλεονέκτημα κι έδωσαν ένα μάθημα στην τουρκική αεροπορία ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα”.

Υπογράμμισε ακόμη, την ανάγκη αναβάθμισης και εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, όταν -όπως είπε- “ο δυνητικός αντίπαλος δεν κρύβει τις επεκτατικές του προθέσεις. Αν μένεις στο ίδιο σημείο κι εκείνος εξοπλίζεται, τότε στο συνολικό ισοζύγιο μένεις πίσω”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.