Κ. ΖΕΡΒΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Συμβούλιο στην επικείμενη διαμαρτυρία πολιτών για την κατάσταση του ΟΑΣΘ

Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης στην επικείμενη διαμαρτυρία για την απαράδεκτη κατάσταση του ΟΑΣΘ, πρότεινε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως εξήγησε, «η πόλη φωνάζει αλλά εμείς την ακούμε παθητικά, αμέτοχα και κάποιες φορές αδιάφορα. Οι πολίτες έχουν αγανακτήσει και οργανώνουν την πρώτη διαμαρτυρία τους για τα προβλήματα του ΟΑΣΘ, την ώρα που τα οχήματα έχουν περιοριστεί κατά 1/3 συνολικά και υπάρχουν περιπτώσεις γραμμών που λειτουργεί μόνο το 50% των οχημάτων σε σχέση με το παρελθόν».

Ακόμη εξέφρασε την απορία του σχετικά με τη δήλωση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έβαλε τέλος στην ντροπή του ΟΑΣΘ», υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπήρξε κάποια περίοδος που ο ΟΑΣΘ να ήταν τόσο κακός», συμπληρώνοντας ότι τους πολίτες, «δεν τους απασχολεί ούτε ποιος διοικεί τον ΟΑΣΘ, ούτε αν είναι κρατικός ή ιδιωτικός ή ημικρατικός φορέας, ούτε ποιος υπουργός τον εποπτεύει, αλλά μόνον εάν είναι αξιόπιστος απέναντι στον πολίτη».

«Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει για την οικονομία της πόλης η δυσλειτουργία του ΟΑΣΘ και πόσο επηρεάζει την καθημερινότητα μας», κατέληξε ο κ. Ζέρβας.

 

Πηγή: http://www.thestival.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.