Η απάντηση του Στέλιου Παππά σε δημοσίευμα για την κατάρρευση εσόδων στον ΟΑΣΘ

Μετά το δημοσίευμα του voria.gr (το άρθρο ΕΔΩ) σχετικά με την πορεία των εσόδων την τελευταία τριετία στα ταμεία του ΟΑΣΘ και τον αποκαλυπτικό πίνακα τον οποίο δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα, στον οποίο αποτυπώνονται οι επιδόσεις της διοίκησης του Στέλιου Παππά, η dyanatielladanews.gr επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο να αποσαφηνίσει τα στοιχεία της τελευταίας τριετίας, 2017, 2018 και 2019.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για κατάρρευση εσόδων  και σχεδόν εκμηδενισμός προστίμων.

Παραθέτουμε τον πίνακα:

Ο Σ.Παππάς σχολίασε με καυστικότητα τα γραφόμενα του δημοσιογράφου:

”Ο αδαής δημοσιογράφος δεν ξέρει ή δεν θέλει να μάθουν οι Πολίτες ότι ο ΟΑΣΘ με εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε ετησίως πάνω από 132.000 ανέργους.

Για το έργο αυτό η κυβέρνηση υπέγραψε σύμβαση για την καταβολή οικονομικού τιμήματος. Το συνολικό ύψος υπολογίστηκε με το κόστος ετήσιας κάρτας για κάθε άνεργο. Άρα το ποσό ανέρχεται σε 130.000Χ270 ευρώ κάθε κάρτα και ισούται με 35.100.000 ευρώ Σε αυτό το ποσό μπορούμε να κάνουμε έκπτωση 20% άρα μένουν 28.000.000 ευρώ.

Αυτά είναι έσοδα απαιτητά από το δημόσιο. Αν το δημόσιο δεν θέλει να  πληρώσει την υποχρέωση του, ο ΟΑΣΘ πρέπει να προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΌΜΩΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ”.

Το σχόλιο του καταλήγει:

”Φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο τους ανέργους και την κοινωνική πολιτική που ασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έναντι του έργου των 28.000.000 αυτοί κυνηγούν τα πρόστιμα με “επιτυχία τρανή”. Μάζεψαν 850 ευρώ.

Εύγε..

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.