Ταραντίλης: Εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό – Η αντιμετώπισή του δεν μπορεί να περιμένει

Το οικονομικό σχέδιο που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση της ΝΔ και πως αυτό θεραπεύει τις βασικές αιτίες που δημιουργούν το δημογραφικό πρόβλημα ανέλυσε ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης στην ημερίδα με θέμα “Δημογραφικό ζήτημα: Εθνική στρατηγική ή Εθνική Συρρίκνωση;” που διοργάνωσε η Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Στην ομιλία του ο κ. Ταραντίλης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα πρόσφατων επιστημονικών μελετών για το δημογραφικό πρόβλημα και περιέγραψε αναλυτικά τις πολιτικές και τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση της ΝΔ για την ενίσχυση της οικογένειας και την καταπράυνση του δημογραφικού προβλήματος, καθώς και για την αντιμετώπιση του brain drain και της φυγής από την Ελλάδα των εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους.

Ο κ. Ταραντίλης σημείωσε ότι το δημογραφικό αποτελεί ένα εθνικό πρόβλημα, η αντιμετώπιση του οποίου δεν μπορεί πλέον καθόλου να περιμένει.”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.