9 Χρόνια ”ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ”:”Το μήνυμά μας”

”Όταν γεννιέται ο Χριστός γεννιέται μαζί Του και η ελπίδα για ένα κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη”.
Φίλες και φίλοι,
η ”ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ” με συνέπεια εδώ και 9 χρόνια βρίσκεται στην υπηρεσία της ενημέρωσή σας και θα συνεχίσει αυτό το ταξίδι που ξεκινήσε τα Χριστούγεννα του 2008.
Ενα διαρκή αγώνα που δεν σταμάτησε για κανέναν και για τίποτε.Δεν υποκύψαμε ακόμα και σε απειλές.
Τι πετύχαμε κυρίως; Όλα τα κόμματα, τα ΜΜΕ της διαπλοκής, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, άνθρωποι του υποκόσμου, πληρωμένες γραφίδες, συμπλεγματικοί δημοσιογράφοι, επιτυχημένοι, αποτυχημένοι και «καλοθελητές», αριστεροί και δεξιοί, ανταγωνιστές και φίλοι, ασχολήθηκαν σε κάποια φάση της σύγχρονης ιστορίας τους με την ”ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ”.
Υπομείναμε με κατανόηση τις επιθέσεις πάσης φύσεως όχλων και αγελών. Απαντήσαμε στην κριτική και στη λάσπη που δεχτήκαμε και αποκρούσαμε τις επιθέσεις. Αποκαλύψαμε και κάναμε κριτική χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και κυρίως με τεκμηρίωση.
Δεν υποχωρήσαμε ποτέ. Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ.
Επιβεβαιωθήκαμε αρκετές φορές. Κάναμε και λάθη. Ποιος δεν κάνει λάθη;
Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.Η δύναμή μας είναι όλοι ΕΣΕΙΣ που καθημερινά διαβάζετε αυτή την ιστοσελίδα!!!
Ευχαριστώ και αυτούς που δεν του αρέσουμε.Αυτό δείχνει οτι κάνουμε καλά την δουλειά μας.
Φίλες και φίλοι θα κλείσω με μια ευχή:
”Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει”.
Καλά Χριστούγεννα!

Αθανασίου Γεώργιος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.