Η DIGEA ‘σπάει’ το σήμα του MEGA

Την απόφαση να υποβαθμίσει το σήμα του MEGA πήρε το Δ.Σ. της DIGEA, αρχής γενομένης από το βράδυ της Παρασκευής. Το μέτρο της μείωσης ισχύος, έρχεται μετά την απόρριψη βελτιωμένης πρότασης του σταθμόυ προς την DIGEA, αναφορικά με την πληρωμή των οφειλών του. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι σχολιάζουν πως η απόφαση έρχεται έπειτα από προσπάθεια “εκπροσώπων συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να ρίξουν ‘μαύρο’ στη συχνότητα του MEGA.
Σύμφωνα με τις typologies οι συνέπειες μια τέτοιας απόφασης στην εκπομπή του σταθμού δεν μπορούν να εκτιμηθούν, ενώ το θέμα είναι σε ψηφοφορία με εισήγηση για θάμπωμα εικόνας ή για “σπάσιμο” με την οθόνη να τρεμοπαίζει.
Για δήθεν αφορμή ότι δεν τηρήθηκε η υποχρέωση της πληρωμής της δόσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στην Digea στις 31 Ιανουαρίου 2017, κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι με ανακοίνωσή τους από την περασμένη Πέμπτη, τονίζοντας πως “χρέη άλλων τηλεοπτικών σταθμών (εν λειτουργία ή μη), παραμένουν ανεξόφλητα εδώ και χρόνια” και ότι “η δόση στην DIGEA – στην οποία η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε είναι μέτοχος και εγγυητής- πληρώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017, με καθυστέρηση 12 ωρών”.
Μήπως για κάποιους που υπερθεμάτιζαν, το «Όχι μαύρο στα κανάλια» δεν ήταν σημαία, αλλά σημαία ευκαιρίας;
“Μήπως για κάποιους που υπερθεμάτιζαν, το «Όχι μαύρο στα κανάλια» δεν ήταν σημαία, αλλά σημαία ευκαιρίας; Μήπως το κίνητρο για κάποιους δεν είναι το χρέος στην Digea, αλλά η θέση του στην αγορά γι’ αυτό και το «μαύρο» στο Mega;” σχολίαζαν στην ίδια ανακοίνωση οι εργαζόμενοι.
Το κανάλι απάντησε την Παρασκευή στην απόφαση με ένα trailer, στο οποίο αναφέρει πως το MEGA έχει καταβάλει 7,5 εκατ. ευρώ στον ψηφιακό πάροχο, εκ των οποίων 400.000€ μετά το “πάγωμα” των λογαριασμών του.
Δείτε το σποτ:
https://www.youtube.com/watch?v=FCw3mzqefjgrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.