Έξω από τα δόντια μίλησε ο Τσίπρας στους τραπεζίτες

Την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία σε αυτή τη φάση, η οποία είναι φάση οικονομικής ανάκαμψης, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έκλεισαν οι κάμερες, ο κ. Τσίπρας μίλησε στους τραπεζίτες έξω από τα δόντια. Σε αυστηρό τόνο, όπως πληροφορούμαστε, τους κάλεσε να προστατεύσουν τους αδύναμους με βάση το νομικό το πλαίσιο, αλλά και να σταματήσουν να προστατεύουν τους μεγαλοοφειλέτες και τους μπαταχτσήδες.
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους τραπεζίτες να βγάλουν από τα συρτάρια τους τις μεγάλες υποθέσεις και να θέσουν σωστές προτεραιότητας, ώστε να δώσουν στην κοινωνία το σωστό μήνυμα και να οικοδομήσουν συναινέσεις στην προσπάθεια για την εξυγίανση των χαρτοφυλακίων των τραπεζών.
Τέλος, ο πρωθυπουργός ζήτησε από το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών να βγει μπροστά και να πει την αλήθεια. «Υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας και το τραπεζικό σύστημα απέναντι στα ΜΜΕ που παράγουν fake news. Εξάλλου εσείς τα χρηματοδοτείτε. Δεν μπορείτε να ανέχεστε τα ψεύδη» τόνισε στους τραπεζίτες ο κ. Τσίπρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.