«Πνίγηκε» η Κομοτηνή – Πλημμύρισαν σπίτια και απεγκλωβίστηκαν άνθρωποι- ΦΩΤΟ

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Ροδόπη η έντονη βροχόπτωση. Μέχρι τώρα, η πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, έχει πραγματοποιήσει 32 αντλήσεις υδάτων και έχει μεταφέρει 17 άτομα σε ασφαλή σημεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος» ο δρόμος Κομοτηνής – Μαρώνειας έχει κλείσει σε κάποια σημεία, καθώς είναι σχεδόν απροσπέλαστος από τον όγκο του νερού.
Στο Κόσμιο μεγάλες εκτάσεις γης, θυμίζουν πλέον λίμνες, ενώ δεν λείπουν και τα προβλήματα μέσα στον οικισμό, σε σπίτια που έχουν πάρει νερά. Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται στα Αμάραντα Ροδόπης, όπου σπίτια έχουν πλημμυρίσει, ενώ η είσοδος στο χωριό είναι ανέφικτη λόγο λόγω του όγκου των υδάτων.
Ο δρόμος Κομοτηνής – Φαναρίου έχει επίσης πλημμυρισμένα τμήματα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από τους οδηγούς. Στο ύψος των Φατήριακων το πρόβλημα είναι έντονο και μάλιστα το μοναστήρι πλημμύρισε με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει.
Πλημμυρισμένα σπίτια έχουμε επίσης στους οικισμούς Καρυδιάς, Ροδίτη, στο Χαμηλό και την Παραδημή.
Εντός της πόλης τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται σε τρία σημεία, στη Μαραθώνος, στην περιοχή του Χάρμαλη και στην περιοχή του Τζελάρ Μπαγιάλ, ενώ αδιάβατος είναι ο δρόμος Φύλακας προς Βένα.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται δυο οχήματα να έχουν εγκλωβιστεί στη διάβαση της γέφυρας του τρένου στην είσοδο της πόλης .

ΦΩΤΟ : xronos.gr, thrakitoday.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.