Ζητούνται σύνεδροι…στο συνέδριο της ΝΔ

Υποτονικά ξεκίνησαν νωρίτερα οι εργασίες της δεύτερης μέρας του 11ου συνεδρίου της ΝΔ. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος άλλαξε τη ροή του συνεδρίου, ενώ η προσέλευση των συνέδρων είναι «ασθενική».
Ενώ ο κ. Αβραμόπουλος ήταν να μιλήσει νωρίς το πρωί, ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου, εν ν τέλει θα πάρει το λόγο αργότερα προς το μεσημέρι.
Χρονικά, νωρίς το μεσημέρι και λίγο πριν από το κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει προγραμματιστεί η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Η υποτονική παρουσία των συνέδρων στην αίθουσα της Ολομέλειας σχολιάστηκε και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, Κ. Χατζηδάκη, όταν παρατήρησε πως θα επιθυμούσε περισσότερους συνέδρους στην αίθουσα για να ακούσουν τις ομιλίες των νέων ανθρώπων που πέρασαν από το βήμα του συνεδρίου.

Πηγή: documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.