Σαμαράς – Βενιζέλος – Γεννηματά πούλησαν όπλα στον ISIS;

Καταρρέει το παραμύθι για «μεσάζοντα του Καμμένου»!
Πολιτική θύελλα στην Ελλάδα αναμένεται να ξεσπάσει μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας του Μητσοτάκη η οποία αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά επί υφυπουργίας μάλιστα της Φώφης Γεννηματά στο υπουργείο άμυνας, πούλησε όπλα στους ισλαμιστές τρομοκράτες!
Μπορεί το γεγονός αυτό να φαντάζει παρανοϊκό, αφού καταστρέφει όλη την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και της παρέας του για την υπόθεση της σαουδικής Αραβίας, είναι όμως απολύτως δικαιολογημένο.
Η αποκάλυψη των Παραπολιτικών

Μπορεί ο επιχειρηµατίας Βασίλης Παπαδόπουλος και η εταιρεία Olympic Industries να έγιναν πολύ γνωστοί στην Ελλάδα µε αφορµή τη διακρατική συµφωνία µε τη Σαουδική Αραβία, όµως σφαίρες από το συγκεκριµένο εργοστάσιο εντοπίστηκαν το 2014 στη Ράκα της Συρίας να τις χρησιµοποιούν οι δυνάµεις του ISIS.
Η πληροφορία και η καταγραφή δεν επιδέχονται διάψευση, αφού προέρχονται από ειδικευµένους ερευνητές ευρωπαϊκού προγράµµατος, που χρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη Γερµανία. Συγκεκριµένα, του προγράµµατος «iTrace», που βρίσκεται υπό την εποπτεία του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το διαχειρίζεται τεχνικά η διεθνώς αναγνωρισµένη ΜΚΟ Conflict Armament Research (CAR).
Σύµφωνα µε τα στοιχεία που εντόπισαν οι ερευνητές, στις 26 Ιουλίου 2014, στα πεδία των µαχών στη Ράκα της Συρίας, «πρωτεύουσα» µέχρι πρότινος του «Ισλαµικού Κράτους» (ISIS), βρέθηκαν και καταγράφηκαν ελληνικά πυροµαχικά της εταιρείας Olympic Industries του Βασίλη Παπαδόπουλου.
Τα πυροµαχικά συνοδεύονται από φωτογραφίες και τη σχετική τεκµηρίωση και δεν είναι φήµες ή πληροφορίες που µπορούν να αµφισβητηθούν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.