Το κλίμα που επιχειρούν κάποιοι κύκλοι,θυμίζει ”Ημέρες 1965”

Είναι πρωτοφανές το κλίμα που διαμορφώνεται έντεχνα από μέσα μαζικής ενημέρωσης συγκεκριμένων συμφερόντων,  Κλίμα που παραπέμπει σε μεθοδολογία Κολομβίας ημερών Εσκομπάρ, και 1964 της αποστασίας. Αυτό που κάνει σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα, δεν είναι απλά γκαιμπελισμός.  Δεν είναι μία κωμική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, αφού τα έγγραφα που παραθέτειαναφέρουν ακριβώς και τεκμηριώνουν τα επιχειρήματα του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα στο βήμα της Βουλής.  Η εφημερίδα όμως κάνει πρωτοσέλιδο έγγραφα του ΚΥΣΕΑ, τα οποία υποτίθεται ότι είναι διαβαθμισμένα και αποχαρακτηρίζονται μετά την πάροδο 30 ετών. Όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη.  Η εφημερίδα λοιπόν στην προσπάθεια της να δημιουργήσει εντυπώσεις για να συγκαλύψει την τέλεση του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας που φέρονται να έχουν διαπράξει κρατικοί λειτουργοί αλλά και πολιτικοί της αντιπολίτευσης, διαπράττει η ίδια κακούργημα.
Θεωρούμε λοιπόν δεδομένο ότι ο γραμματέας της κυβέρνησης κύριος Καλογήρου ο όποιος έχει και την ευθύνη βάσει Προεδρικού Διατάγματος της διαφύλαξης απορρήτου του υπουργικού συμβουλίου και του ΚΥΣΕΑ  θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και στην εισαγγελία Αρείου Πάγου ώστε να γίνουν τα δέοντα.
 Ο κίνδυνος είναι πλέον εθνικός από την δράση της παρακρατικές οργάνωσης, και η Ελλάδα δεν θα αντέξει άλλη εθνική τραγωδία, απορία νέας αποστασίας όπως 50 χρόνια πριν. Ας αναλάβουν όλοι τις ιστορικές τους ευθύνες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.