Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Το βίντεο από την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας. Στις εικόνες φαίνονται τα μέλη του να φθάνουν στην πύλη του ΥΠΕΘΑ και αιφνιδιάζοντας τους φρουρούς της πύλης να μπαίνουν στο προαύλιο του υπουργείου, πετώντας ταυτόχρονα τρικάκια.
Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=hf-ppCxMibErn

Πραγματικά συγκινημένος πρέπει να είναι ο Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης και όλη η παρέα, αφού ο Ρουβίκωνας χρησιμοποίησε ακριβώς τα επιχειρήματά τους προκειμένου να κάνει την προβοκάτσια ακριβώς την ίδια στιγμή που δημοσιεύονταν τα ονόματα των ελλήνων στα Paradise papers. Ήταν τέτοια η αβάντα στις συμμορίες των οφσοράκηδων, που βγήκαν και έβγαζαν ανακοινώσεις για τα φέιγ βολάν που πέταξαν οι Ρουβίκωνες, όταν επι των ημερών τους το Πεντάγωνο είχε καταληφθεί ακόμα και από ομάδα ατόμων στην οποία συμμετείχε μεγαλοαπατεώνας συνδικαλιστής για τον οποίον αποκαλύφθηκε πως είχε πάρει μαύρα χρήματα από τους Γερμανούς.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ (ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 2012!!!)
:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.