Η αυτοψία του Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Μάνδρα μετέβη πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για να κάνει αυτοψία στις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία.
Αυτή την ώρα ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στην Περιφέρεια Ενότητα Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, όπου είναι σε εξέλιξη σύσκεψη με τους υπουργούς, τους τοπικούς φορείς, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η συζήτηση έχει επικεντρωθεί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο πώς θα γίνει η καταγραφή και η αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, με τον πρωθυπουργό να ζητά ταχύτητα στις ενέργειες όλων των φορέων. Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ένα διαχρονικό πρόβλημα και συσσωρευμένες παθογένειες.
Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός περπάτησε στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλη Καπέλιο να του εξηγήσει το πώς έγινε η βιβλική αυτή καταστροφή.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:
https://www.youtube.com/watch?v=vxur3ucjOrYrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.