«ΚΥΝΗΓΟΣ» ΧΑΛΚΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ της Δ.Ε.Η. στην Πάτμο

Στο https://www.protothema.gr διαβάσαμε:

Σημαντική ζημιά στην Δ.Ε.Η. προκάλεσε ένας «κυνηγός» χαλκού που εισέβαλε σε μια αποθήκη του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στην Πάτμο και άρπαξε όσα καλώδια βρίσκονταν εκεί. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης, όπως σχεδίαζε.

Ο 35χρονος δράστης είχε «σηκώσει» από τον χώρο της υπαίθριας αποθήκης καλώδια επικασσιτερωμένου χαλκού διαφόρων διατομών συνολικού μήκους 105 μέτρων, αλλά η ταυτότητά του εξακριβώθηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο του αυτοφώρου και συνελήφθη, καθώς η έρευνα ξεκίνησε άμεσα μόλις έγινε γνωστή η κλοπή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Πάτμου έκαναν έρευνα στην κατοικία του δράστη και όταν βρήκαν τα κλεμμένα καλώδια τα επέστρεψαν στον υπεύθυνο της Επιχείρησης, ενώ κατέσχεσαν ένα ηλεκτρικό εργαλείο κοπής με το οποίο ο τα απογύμνωνε και αφαιρούσε τον χαλκό που περιείχαν. Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω κατηγορούμενος για κλοπή.
(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.