ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ και ονειρικός ΚΙΤΤ!

Στο http://www.autogreeknews.gr διαβάσαμε:

1 από 4

Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην θυμάστε την εμβληματική μαύρη Pontiac Trans Am που μίλαγε, πήγαινε μόνη της και απαντούσε στο κάλεσμα του οδηγού της μέσα από ένα ρολόι. Ο οποίος οδηγός δεν ήταν κάποιος τυχαίος, αλλά ο Michael Knight. Ή ακόμα καλύτερα, ο David Hasselhoff, η συμμετοχή του οποίου στον «Ιππότη της Ασφάλτου» εκτόξευσε τις μετοχές του στον χώρο της τηλεόρασης και του έδωσε τον άλλο πασίγνωστο ρόλο του, τον ναυαγοσώστη Mitch Buchannon στο Baywatch.

Δείτε ακόμα:Εντυπωσιακό το αγωνιστικό Nissan LEAF (+video)

Βέβαια αν δεν υπήρχε ο ΚΙΤΤ δεν θα μπορούσε να σταθεί κανένας Hasselhoff και γενικότερα κανένας ηθοποιός στην σειρά. Για την ακρίβεια το ίδιο το αυτοκίνητο ήταν η σειρά. Πέρα από την αυτόνομη οδήγηση και βούληση, ο ΚΙΤΤ (εκ του Knight Industries Two Thousand) διέθετε πληθώρα εξοπλιστικών στοιχείων: αλεξίσφαιρα τζάμια και αμάξωμα, εκτινασσόμενα καθίσματα, μαγνητικές παρεμβολές, δυνατότητα τηλεφωνικών υποκλοπών, Τurbo Βoost που αύξανε κατακόρυφα την ταχύτητα και καθιστούσε δυνατά άλματα ακομα και στο ίσιωμα, μα πάνω από όλα Pursuit Mode.

Διαβάστε επίσης: Επαναστατικό κιβώτιο από την Toyota αλλάζει όσα ξέρουμε (+video)

Mε το πάτημα ενός κουμπιού η κατάμαυρη Pontiac μετατρεπόταν σε επίγειο αεροπλάνο. Τεράστια αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός πίσω, προωθητήρες εμφανίζονταν στην θέση των πίσω φωτιστικών σωμάτων και η ταχύτητα μπορούσε να ξεπεράσει τα 500 χλμ./ώρα (τουλάχιστον βάσει του ψηφιακού ταχύμετρου, που έδειχνε ενδείξεις άνω των 250 μιλίων/ώρα)! Ένας τέτοιος αυθεντικός ΚΙΤΤ διατίθεται προς πώληση, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στις 150.000 δολάρια. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα ελάχιστα που συμμετείχαν στα γυρίσματα και επέζησαν, καθιστώντας την συγκεκριμένη Trans Am τόσο συναισθηματική, όσο και ουσιαστική επένδυση.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.