Ομολόγησε ο συλληφθείς τη δολοφονία της Δώρας – Τι τον πρόδωσε;

Ο συλληφθείς βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος. Πρόκειται για 51χρονο Έλληνα, γνωστό στις αρχές, ο οποίος προδόθηκε από… το κινητό της άτυχης εφοριακού.
Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας οτι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία επιβεβαιώθηκαν από τα ίχνη του κινητού του θύματος.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τοξικομανής και επιτέθηκε στο θύμα με στόχο να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, προσπάθησε να πουλήσει το κινητό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, όπου η αστυνομία εντόπισε το τελευταίο στίγμα της συσκευής.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του μεσήλικα ληστή και δολοφόνου της εφοριακού ερευνώντας δεκάδες κάμερες της «μαρκαρισμένης» ζώνης του κέντρου όπου υπήρχαν καταστήματα που πουλούσαν μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.