Τι δήλωσαν οι πολιτικοί για το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο τους αστυνομικούς που υπηρετούν στα ΜΑΤ και βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ.

Τι δήλωσαν οι πολιτικοί:

Μητσοτάκης: Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας

«Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

Την απομάκρυνση του Τόσκα ζήτησε ο Θεοδωράκης
«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του κ. Τόσκα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος». Αυτό τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, λίγη ώρα μετά την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:
«Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία καθότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν μια παράξενη ανοχή στις εγκληματικές δραστηριότητες τρομοκρατικών ομάδων. Τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί να είναι υποθέσεις σύνθετες για να τις εξιχνιάσουμε, αλλά είναι απλές ως προς τις ευθύνες. Αυτό που ζητάμε αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση του κ. Τόσκα και η ανάληψη του υπουργείου από έναν υπεύθυνο – αν μπορεί να βρεθεί κάποιος από το ευρύτερο στρατόπεδο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο διοικεί ο κ. Τσίπρας. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του κ. Τόσκα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος. Ο κ. Τόσκας είναι γνώστης όλων των περιστατικών, του τα έχουν επισημάνει όλα . Ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο επικίνδυνη είναι η ανικανότητα στην πολιτική. Μπορεί ο κ. Τόσκας να πει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτούς τους ρυθμούς, αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Θα πρέπει να απομακρυνθεί».

Γεννηματά : Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη

“Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι με αυτό που έγινε. Οι συνεργάτες μου ήταν ακόμα εκεί. Όπως γνωρίζετε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Έχω πάρα πολλές φορές εγκαλέσει τον αρμόδιο Υπουργό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί να είναι τα Εξάρχεια ένα άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης. Ως εδώ. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα”, ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου μετά το χτύπημα στη Χαριλάου Τρικούπη

«Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη ασχολείται με τα έγγραφα των οικονομικών παραδείσων έχουμε τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε ανάρτηση του στο Twitter, λίγα λεπτά μετά την επίθεση με πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

«Κάτι θυμίζει ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Επικοινωνία του Τσίπρα με τον Τόσκα για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο Tύπου του πρωθυπουργού στην οποία σημειώνει « Καταδικάζουμε απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ»

Η ανακοίνωση προσθέτει πως «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε άμεση επικοινωνία με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.