ΟΤΑΝ Ο ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ότι «δεν πεθαίνεις από HIV. Άλλοι σε σκοτώνουν» (εικόνα)

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Μόνο προφητικά μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα έγραψε ακριβώς έναν χρόνο πριν ο οροθετικός ακτιβιστής Ζακ Κωστόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

«Λέμε ότι σήμερα πια, δεν πεθαίνεις από τον HIV. Υπάρχουν φάρμακα που καταστέλλουν τον ιό, που σου προσφέρουν καλή υγεία και ποιότητα ζωής. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που ακόμα πεθαίνουν. Χρήστες, άστεγες, μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά, άνθρωποι περιθωριοποιημένοι, άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση στις εξετάσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή που δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια γιατί δεν τους ενδιαφέρει, γιατί τους έχει τσακίσει το στίγμα, η απόρριψη, η ντροπή, ο κοινωνικός αποκλεισμός και έχουν παραιτηθεί. Ναι, σήμερα δεν πεθαίνεις από HIV. Άλλοι σε σκοτώνουν».

Σύμφωνα με τα δύο ιατροδικαστικά πορίσματα, ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα που δέχθηκε στο κεφάλι. Το AIDS όντως δεν τον σκότωσε, άλλοι ήταν…

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.