Ο Πελαγίδης του Μητσοτάκη έδωσε στίγμα για τα… εργασιακά στον απεργοσπαστικό ΣΚΑΙ

Εάν κάποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του καθηγητή Θεόδωρου Πελαγίδη κα συμβούλου του Προέδρου της ΝΔ, Μέση Γη, είναι αρκετό για να αντιληφθεί ότι στο πρόσωπό του συμπυκνώνεται το αντικοινωνικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη και το νεοφιλελεύθερο αμόκ της Μιράντας Ξαφά.
Από την κατάργηση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας και Υγείας μέχρι την πλήρη συντριβή της αγοράς εργασίας προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, με θέσεις που ταυτίζονται πλήρως με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, ο κ. Πελαγίδης έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής.
Η σημερινή του πρωτοβουλία ωστόσο απλά ήρθε να επιβεβαιώσει ποια είναι η αντίληψή του για τα εργασιακά δικαιώματα, το δικαίωμα στην απεργία.
Και δεδομένου ότι πλέον δεν έχει το πέπλο ασφαλείας του «μυστικοσυμβούλου», αλλά είναι επισήμως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Πελαγίδης δεν εκπροσωπεί την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και ας επιχείρησε ο ΣΚΑΙ να τον παρουσιάσει ως… καθηγητή, λησμονώντας την νέα ιδιότητά του.
Ως εκ τούτου, το μήνυμα από την πλευρά της ΝΔ διά του στενού συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη είναι σαφές και δεν επιδέχεται παρερμηνειών.
Και το μήνυμα δεν είναι άλλο από τα εύσημα στον ΣΚΑΙ του κ. Αλαφούζου που έσπασε την απεργία της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Υ.Γ. Η πρόταση των παρουσιαστών της εκπομπής εφόσον «φταίει το Μαξίμου» για την κατάντια του ΕΔΟΕΑΠ, η απεργία να περιορίζεται στη μη μετάδοση ρεπορτάζ που αφορούν το κυβερνητικό ρεπορτάζ, δημιουργεί νέα δεδομένα για το πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο της προπαγάνδας για τον Μητσοτάκη και τον Αλαφούζο. Μπορείτε και πιο χαμηλά…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.