Πως λειτουργεί ο εγκληματικλός μηχανισμός ΠΟΕΔΗΝ και ΜΜΕ. Ποια παράνομα κέντρα τον χρηματοδοτούν

Φανταστείτε ότι είστε ετοιμόγεννη και ακούτε την ανακοίνωση της ΠΕΟΔΗΝ από τα ΜΜΕ του μαύρου μετώπου (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΚΑΙ, newsIT κτλ), ότι υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές, μετά τον τοκετό, σε μητέρα και βρέφος από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, που είχε ως αποτέλεσμα το νεογνό να  μεταφέρθεί από τη Ζάκυνθο στο Καραμανδάνειο της Πάτρας, η πρόσφατα πάλι για χολέρα, επίσης σε μαιευτήριο (έχει το σύνδρομο του Ηρώδη η ΠΟΕΔΗΝ) και ως αποτέλεσμα να διακινδυνεύσετε να χάσετε πολύτιμες ώρες τοκετού σε ένα αυτοκίνητο αναζητώντας νοσοκομείο.
Η ΠΟΕΔΗΝ δεν κάνει λάθος. Ανάμεσα στα μέλη της υπάρχει ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, οπότε οι ψευδείς καταγγελίες και η διασπορά επικίνδυνων για την ανθρώπινη ζωή, είναι εις πλήρη γνώση τους και εν πλήρη συναίσθηση της εγκληματικής πράξης.
Σήμερα συλλέξαμε μερικές περιπτώσεις για να βοηθήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης
5 Απριλίου 2017 
Η καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προκαλεί σοκ στην κοινωνία της Ζακύνθου. «πως ο προγραμματισμένος τοκετός μιας γυναίκας μετατράπηκε σε έναν ζωντανό εφιάλτη, σε μια απειλητική κατάσταση για την ίδια και το νεογέννητο μωρό της» έγραφε ψευδός το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
«Ένα νεογνό που διακομίστηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Νεογνών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Πάτρας όπου και παραμένει νοσηλευόμενο τις τελευταίες πέντε ημέρες, και μία γυναίκα που εμφάνισε σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά τον τοκετό»
Η εφημερίδα «Ημέρα τση Ζάκυνθος», στο διαδίκτυο, φιλοξένησε δηλώσεις του πατέρα του μωρού και συζύγου της γυναίκας:
«Η γυναίκα μου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία της. Έχει πάρει ήδη εξιτήριο και εύχομαι έτσι να είναι όλες οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Σε ότι αφορά το παιδί μας αυτή την στιγμή χαίρει άκρας υγείας σύμφωνα με όσα μας διαβεβαίωσαν οι γιατροί. Μόλις γεννήθηκε οι παιδίατροι διαπίστωσαν ότι είναι αυξημένη μια πρωτεΐνη και για καθαρά προληπτικούς λόγους μας έστειλαν στην Πάτρα. Εκεί έγιναν εξετάσεις και βγήκαν καθαρές. Μάλιστα, όπως μας είπαν ίσως δεν ήταν και τόσο αναγκαίο να ταξιδέψουμε στο Καραμανδάνειο».
Ο Ιατρός γιατί επέμεινε; Πως το έμαθε ή ΠΕΟΔΗΝ; Ηταν πραγματική ιατρική απόφαση ή στημένη που έθεσε άσκοπα την υγεία του νεογνού σε κίνδυνο;
27 Αυγούστου 2015
ΠΟΕΔΗΝ
«Τα Νοσοκομεία καταρρέουν οικονομικά. Δείτε την κατάσταση σε δύο Νοσοκομεία
ΑΘΗΝΑ 27/9/2015
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3598″
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΗΤΑΝ:
«Σε απάντηση του αρ. 3598/27-9-2015 Δελτίου Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ,  σας γνωρίζουμε ότι το κείμενο που αφορά το Νοσοκομείο Καρπενησίου, περιέχει  ανακρίβειες και ψέματα.
Δεν υπάρχει γραπτή ή προφορική αναφορά ή καταγγελία από πολίτη ή ασθενή ή από το προσωπικό για φασαρία, ξυλοδαρμό και δεν έχουν καταγραφεί κλοπές σε υλικά και πορτοφόλια ασθενών. Όλα αυτά είναι συκοφαντίες, φαντασιώσεις και επιζητούμενα των καταγγελλόντων….
Το ότι είναι ξέφραγο αμπέλι τα 30 μέτρα της εξωτερικής πρόσοψης του κτιρίου είναι γεγονός, αφού το 2012 γκρεμίστηκε το θυρωρείο, ο μαντρότοιχος και η πόρτα και μέχρι την αποπεράτωση του νέου κτιρίου τον 1/2015 δεν φρόντισαν οι τότε διοικούντες και κυβερνώντες να το αποκαταστήσουν, όπως το έχουμε προβλέψει και θα το κάνει η τωρινή διοίκηση.»
15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΠΟΕΔΗΝ
«Συνθήκες Νταχάου στο Νοσοκομείο Φιλιατών
ΑΘΗΝΑ 15/9/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3525″
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 
«Με έκπληξη διάβασα το από 16/9/2017 Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ το οποίο τεχνηέντως διαστρεβλώνει την  πραγματικότητα αναφορικά με το Νοσοκομείο Φιλιατών. Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα και την αγωνία τους να υπερασπιστούν την συνδικαλιστική τους δράση , άλλα θα μπορούσαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους  στο Νοσοκομείο (5/9/17) εκτός της ενημέρωσης που έλαβαν από τον Σύλλογο εργαζομένων , να ενημερωθούν και από την Διοίκηση και να διασταυρώσουν τις «δήθεν» αξιόπιστες πληροφορίες.»
ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 
Στο δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (έντυπη πηγή Fake News) γίνεται και πάλι λόγος για το «ιδιωτικό προφίλ» του νοσοκομείου Σαντορίνης, με επίκληση στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία είχε εφεύρει τιμοκατάλογο με χρεώσεις για τους πολίτες της χώρας
Η διασπορά της ψευδής είδησης είχε σκοπό από την ΠΟΕΔΗΝ να αποτρέψει όσους δεν είχαν χρήματα να ζητήσουν ιατρικές υπηρεσίες. Αν δεν είναι αυτό δολοφονία, τότε τι είναι;
Το ρεπορταζ ήταν το εξής:
«Διπλά πληρώνουν σε σχέση με τους τουρίστες την επίσκεψή τους στο νοσοκομείο της Θήρας οι Έλληνες ασθενείς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ. Όπως επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων το νοσοκομείο “ζητά από έκτακτα περιστατικά ανασφάλιστων πολιτών να πληρώσουν τις εξετάσεις και μάλιστα υπερτιμολογημένες. Ζητούν  ακόμα και 10ευρώ για την κάθε ένεση. Προσφέρονται σε πολύ υψηλότερες τιμές, 10φορές πάνω από ότι προσφέρονται στα άλλα Δημόσια Νοσοκομεία. Ακριβότερες και από Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα”.
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 
Αποτρέπει όσους έχουν ανάγκη την αιμοκάθαρση να πάνε στο ΑΧΕΠΑ με κίνδυνο για την υγεία τους
11 από τα 23 μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και μάλιστα η είδηση του δικτύου της διασκποράς των ψευδών ειδήσεων έγραφε «Κραυγή απόγνωσης από την ΠΟΕΔΗΝ, για χαλασμένα μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.»
Η απαντηση του Νοσοκομείου ήταν η εξής:
«Ανακριβείς χαρακτηρίζει ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ τις «καταγγελίες» της ΠΟΕΔΗΝ για εκτός λειτουργίας μηχανήματα αιμοκάθαρσης
«Βρισκόμαστε σε διαδικασία απόσυρσης των μη επισκευάσιμων μηχανημάτων. Οι βάρδιες της αιμοκάθαρσης δεν έχουν διαταραχθεί και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο έχουμε βελτίωση» είπε ο κ. Σπανός και παράλληλα επισήμανε, ότι το ΑΧΕΠΑ προμηθεύτηκε πριν ένα μήνα τέσσερα μικρά μετακινούμενα μηχανήματα με τα οποία κάνουν τις αιμοκαθάρσεις τους οι νοσηλευόμενοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.