Ο Πάνος Καμμένος και αυτοί που προσκυνούν ανθέλληνες εγκληματίες

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NOOR1
Ο Πάνος Καμμένος στάθηκε όρθιος απέναντι στο «κτήνος» όταν όλοι προσκυνούσαν για να πάρουν μερτικό από τις σάρκες της πατρίδας.
Θα σιωπήσουν και για το NOOR1;
Εάν κάποιος μελετήσει προσεκτικά την πολιτική διαδρομή του Πάνου Καμμένου, θα νομίζει ότι διαβάζει Οργουελικό μυθιστόρημα. Ο ακρογωνιαίος λίθος στα έργα του Όργουελ είναι ο Ένας που τα βάζει με τον πανίσχυρο εχθρό ο οποίος έχει πείσει τους πάντες, με τον συγγραφέα να τεκμηριώνει μία διαχρονική αυταξία: Το δίκαιο, δεν είναι αποτέλεσμα ποσοτικής υπεροχής. Μπορεί να είσαι μόνος σου εναντίον όλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις άδικο.
Αυτό λοιπόν είναι το σενάριο που διαδραματίζεται εδώ και τρεις δεκαετίες στην Ελλάδα. Αποκάλυπτε ο Καμμένος το σκάνδαλο των υποβρυχίων εν τη γενέση του και αντιμετώπιζε μία χιονοστιβάδα. 40 συκοφαντικά δημοσιεύματα στις εδημερίδες της διαπλοκής. Λυσσαλέες επιθέσεις από πολιτικούς ακομα και εντός των τειχών. Αγιογραφίες για τον «ωραίο Μπρούμελ» Τσοχατζόπουλο και τον «αστραφτερό χαμόγελο Γιάννο»,
Έπειτα από 12 χρόνια αποδείχθηκε ότι ο Καμμένος είχε δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι άδικο. Αλλά η πατρίδα τους πλήρωσε με 8 δις ευρώ.
Το ίδιο με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Όλοι έπεσαν πάνω του επί τρία ολόκληρα χρόνια. Ο Αλβανός εργολάβος τον «αποκάλυπτε» και γινόταν πρωτοσέλιδο. Το σκάφος του συγχωρεμένου πατέρα του, μεταφραζόταν σε οφσορ και το ΣΔΟΕ μπούκαρε για έλεγχο 20ετίας σε έναν ευπατρίδη επιχειρηματία που δεν είχε πάρει ευρώ από το δημόσιο, οδηγώντας τον στον θάνατο.
Εντέλει ο Καμμένος είχε δίκιο και οι υπόλοιποι, άδικο. Η πατρίδα όμως πάλι πλήρωσε 4 δις και ο Ηλίας Καμμένος δικαιώθηκε μετά θάνατον για τις συκοφαντίες.
Για τα CDS, πλέον η δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι «δεν ήταν συνωμοσιολογία» αλλά έγκλημα κατά της πατρίδας και το διερευνά.
Για το ΚΕΕΛΠΝΟ, που έπεσε το διεφθαρμένο σύμπαν να τον «εκτελέσει», αποδεικνύεται πλέον ότι κάποιοι έτρωγαν τα λεφτά των καρκινοπαθών για να πληρώνουν καθάρματα. Πάλι ο Καμμένος είχε δίκιο, αλλά το άδικο των άλλων, το πλήρωσαν χιλιάδες νεκροί συμπολίτες μας από τις δολοφονικές πολιτικές στην υγεία. Έρχεται και η  Novartis.
Για την Marfin, όταν ο Καμμένος αποκάλυψε στην βουλή ότι συγγενείς του Βενιζέλου ήταν μέτοχοι, τα φερέφωνα της διαπλοκής μπουκωμένα από το χρήμα του Βγενόπουλου, έπαιζαν τις κραυγές του Βενιζέλου: «Είσαι αλητάμπουρας»!
Όταν αποδείχθηκε ότι και εκεί είχε δίκιο, σιώπησαν.  Όμως πλήρωσε ο ελληνικός λαός με 3 δις σε Ελλάδα και Κύπρο.
Και ερχόμαστε τώρα στο δολοφονικό έγκλημα του NOOR1. Σε μία αδίστακτη συμμορία δολοφόνων, προδοτών, τιποτένιων, οι οποίοι πουλούσαν τούρκικη ηρωΐνη. Όλοι γνωρίζουν πως ένα τέτοιο φορτίο δεν αποτελεί «σεφτέ» αλλά έχουν προηγηθεί δεκάδες άλλα, για να φτάσουμε στην ποσότητα των 3 τόνων, την μεγαλύτερη που έχει πιαστεί διεθνώς.
Δηλαδη, συμμορία ελληνόφωνων καθαρμάτων, εκτελούσε σχέδιο μαζί με το τουρκικό παρακράτος και απεκόμιζε δισεκατομμύρια!
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
Εδώ κάπου η «πλακίτσα» τελειώνει.
Δεν είναι μόνον τα χιλιάδες παιδιά που δολοφονήθηκαν από την ηρωίνη τους.
Δεν είναι μόνον οι μάρτυρες που δολοφονήθηκαν.
Εδώ μιλάμε για την δολοφονία ενός έθνους, αφού σύμφωνα με την δικογραφία της Εργενεκόν, η τούρκικη ηρωίνη μεταφράζεται σε μαύρο χρήμα που διοχετεύεται σε δυτικούς, εν προκειμένω «Έλληνες» που εξυπηρετούν τα δολοφονικά τουρκικά συμφέροντα.
Εδώ λοιπόν δεν μιλάμε για απλή μίζα, αλλά για συμβόλαιο εξόντωσης του Έθνους. Και φυσικά δεν το οργάνωσε ο «μούτσος», αλλά ντόπιοι εκατομμυριούχοι.
Όσα χρόνια και να δούλευε ο «μούτσος» δεν θα μάζευε ποτέ τα εκατοντάδες εκατομμύρια που απαιτούνται για την αγορά του «φορτίου».
Και εδώ κάθε Έλληνας πρέπει να πάρει θέση. Δεν μπορεί να μείνει πάλι μόνος του ο Καμμένος απέναντι στο Κτήνος.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν πολιτικοί που σιωπούν; Φοβούνται ή πληρώνονται από το ματωμένο χρήμα του NOOR1;
Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν μέσα που να μην έχουν αναφερθεί ούτε μία φορά στην υπόθεση; Η εξήγηση είναι μόνον μία: ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Είναι τιποτένιοι, ανάξιοι να υπάρχουν και να λέγονται Έλληνες, το ίδιο και όσοι κάνουν μπίζνες και δημόσιες σχέσεις μαζί τους.
Και επειδή η υπόθεση σύντομα θα εξιχνιαστεί, και πέραν του Ατλαντικού που κάποιοι νόμιζαν ότι καθάρισαν με δωρεές και λαδώματα στο «ίδρυμα», ας αρχίσουν από τώρα να τρέχουν.
Και είναι βέβαιον ότι ο Πάνος Καμμένος πάλι θα δικαιωθεί.
Τα κτήνη όμως που σιώπησαν ή επιχείρησαν να τον ανατρέψουν, αυτή την φορά υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Και εκτός από την Θεία Δίκη, υπάρχει και το δίκιο της πατρίδας.
Επειδή η υπόθεση έχει και μέγα πολιτικό βάθος, αρκεί η διαλεύκανση της για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Από άκρα δεξιά εώς άκρα αριστερά. Και δεν μιλάμε τυχαία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.