Ζητείται εισαγγελέας για την πρωτοφανή αθλιότητα της Ελεύθερης Ώρας

Το να σχολιάσει κανείς στα σοβαρά μια εφημερίδα όπως η Ελεύθερη Ώρα είναι μάλλον χάσιμο χρόνου. Ακόμη κι αυτή η εφημερίδα όμως, ένα έντυπο που έχει μετατρέψει τη δημιουργία συνωμοσιών σε επιστήμη, θα όφειλε να έχει όρια.
Χθες στη Βουλή ψηφίστηκε εν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, πρακτικά δηλαδή η δυνατότητα επιλογής του φύλου. Σήμερα Τετάρτη, η Ελεύθερη Όρια ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Δεν θα δίναμε σημασία λοιπόν στον εμετικό τίτλο «Βουλή – Τραβεστί, ξύλο στην κάθε ‘’αδελφή’’» αν οι υπεύθυνοι δεν προέτρεπαν σε βία πράξη η οποία διώκεται ποινικά.
Το ζήτημα της Ελεύθερης Ώρα προκάλεσε από το πρωί σάλο στα social meadia με χιλιάδες χρήστες του facebook να ζητούν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την αθλιότητα που βλέπετε παρακάτω. Σημειωτέων ότι στο ίδιο εξώφυλλο οι βουλευτές που ψηφίσαν το νομοσχέδιο χαρακτηρίζονται «ανώμαλοι», ενώ χωρίς κάποια αιτία (πέρα από το γεγονός ότι μιλάμε για ένα άθλιο συνωμοσιολογικό, ακροδεξιού και φιλοχουντικό έντυπο) εκθειάζεται η χούντα. 
Δείτε το άθλιο πρωτοσέλιδο αυτού του κατάπτυστου εντύπου και θυμηθείτε απλώς για την ιστορία ότι κάποτε αρθρογραφούσε εκεί ο Μακάριος Λαζαρίδης, σημερινός σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέχρι πρότινος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.