Ο Τζέφρι Πάιατ καμαρώνει με την ελληνική σημαία και ο Μπουτάρης «κουνάει» τα βραχιόλια του


Οι γελοιότητες του νεοφιλελέ δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είναι ανεξάντλητες. Και φρόντισε να δείξει για μια ακόμη φορά πόσο αστειάνθρωπος είναι, στη συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.
Ο Αμερικανός διπλωμάτης και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είχαν συνάντηση με θέμα την επόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία οι ΗΠΑ θα είναι τιμώμενη χώρα και φυσικά συζήτησαν και για τον βαρύνοντα ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη από εδώ και πέρα στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά την συνάντησή τους, οι δύο άνδρες έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία όπου ο Αμερικανός Πρεσβευτής δείχνει τα μανικετόκουμπα του με την ελληνική σημαία, ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης επιδεικνύει τα… βραχιόλια του.

Ο αστειάνθρωπος της Θεσσαλονίκης, ένας νεοφιλελέ «χωρίς πατρίδα», δίπλα στα μανικετόκουμπα του Αμερικανού Πρέσβη που τιμούν την Ελλάδα είχε να επιδείξει τα βραχιόλια του…

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένα απολίθωμα της νεοφιλελέ -πέρασε και δεν ακούμπησε- «εκσυγχρονισμένης» Ελλάδας, μιας νοσηρής εποχής που η χώρα αντιμετωπιζόταν ως ένας χώρος εθνομηδενιστικών και πολυπολιτισμικών πειραμάτων με απώτερο στόχο την άλωσή της.

Ο Αμερικανός Πρέσβης αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή που ανέτειλε, μιας ισχυρής Ελλάδας με κεντρικό ρόλο στην ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια και στον Εύξεινο Πόντο, προμαχώνας και οχυρό της Δύσης στην περιοχή, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας.

Για αυτό και ο Τζέφρι Πάιατ φόρεσε τα μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία, ενώ ο ασόβαρος εκσυγχρονιστής νεοφιλελέ τα βραχιόλια του…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.