ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ Γεννηματά!

Νοσοκομείο Γεννηματάς ⇒ Είσαι ειδικευόμενος γιατρός κι εγώ ασθενής σου. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά κάνεις τη νοσηλεία μου πολύ ευχάριστη. Μη μου δώσετε εξιτήριο ποτέ.

Μετρό Αττική ⇒ Εγώ ανέβαινα τις κυλιόμενες, εσύ κατέβαινες. Κοιταχτήκαμε. Γύρισα να δω αν με κοιτάς ακόμα. Είχες γυρίσει όντως και με κοιτούσες. Πώς θα γίνει να βρεθούμε; Στείλε, σε παρακαλώ!

Εξάρχεια, την ημέρα της απεργίας ⇒ Οδηγούσες ένα σμαρτάκι, σταμάτησες και με ρώτησες πώς να βγεις στη Ζωοδόχου Πηγής. Τι ματάρες έχεις, αμαζόνα οδηγέ μου!

Ρε Στ., μην αρχίζεις τα κόλπα σου! Ξέρεις ότι τελειώσαμε, δεν το ξέρεις;

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.