ΣΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΙΧΕ διαλόγους του με τον ιδιοκτήτη του «Θεοξένια»!

Μεγάλη εντύπωση έκανε ο δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε προχθές για να παρθούν αποφάσεις(;) για τον ερχομό των 180 μεταναστών στην πόλη.

Κι ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει αυτό.

Ο Νίκος Καραπάνος έκλεψε την παράσταση από τις ομιλίες που έγιναν, οι οποίες -λίγο ως πολύ-κινήθηκαν όλες στην κατεύθυνση “να δείξουμε συμπόνια αλλά θέλουμε να τηρηθεί ένα σχέδιο”, όταν αποφάσισε να δείξει σε προτζέκτορα (!)τις συνομιλίες του στο facebook με τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Θεοξένια», όπου θα φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι.

Προκαλώντας σίγουρα εντύπωση, έκανε σχόλια του στυλ «κοιτάξτε εδώ τι μου απάντησε ο άνθρωπος!», ενώ δεν δίστασε να δείχνει και τα σχόλια και τις παρεμβάσεις φίλων που σχολίαζαν επίσης σε κοινή θέα!

Με άλλα λόγια, ο δήμαρχος πρέπει να ηρεμήσει μάλλον και να διαβάσει ξανά όσα του έγραψε ο υπουργός κ. Βίτσας τα οποία είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία στην σωστή κατεύθυνση και κυρίως εκείνο το «Τί σας ζητώ; Να σταθείτε ανεκτικοί, φιλόξενοι και υποστηρικτικοί σε περίπου 150 ανθρώπους για 4 με 5 μήνες. Δεν μπορείτε; Νομίζω ότι θα πρέπει να το αντέξετε»…

η συντακτική αυτήκοος μονάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ετικέτεςδήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μετανάστες Νίκος Καραπάνος προτζέκτορας σύσκεψη…

Πηγή: https://www.agriniopress.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.