ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ της διπλανής πόρτας

Σε μια εποχή που μιλάμε πολύ για αριθμούς, κάποιοι επιμένουν να μιλάνε για ανθρώπους. Μια νέα σειρά επεισοδίων από την ERGO Ασφαλιστική έχει αρχίσει να κερδίζει την προσοχή μας με την πρωτοτυπία και το ανθρώπινο όραμά της. Μια νέα εποχή ανατέλλει με βασικό στόχο να αναδείξει την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και πως η εταιρεία προστατεύει τον ίδιο τον άνθρωπο και ότι έχει αξία για αυτόν. Μια εταιρεία που κατανοεί ότι κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες και πως μπορεί να τις ξεχωρίσει και να τις κρατήσει ακέραιες.

Με συνεχή υποστήριξη στους ασφαλισμένους και παροχή μοναδικών και ξεχωριστών δυνατοτήτων, ακούει τις ιστορίες τους, τις επικροτεί και τις στηρίζει. Σε αυτές τις ιστορίες θα γίνουμε μάρτυρες μικρών καθημερινών θαυμάτων, που θα μας κάνουν να υποκλιθούμε στην ανθρωπιά και την καλοσύνη. Έργα που κάνουν καθημερινοί άνθρωποι, εγώ και εσύ, αλλά παραμένουν σημαντικά. Έργα που όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε και να θαυμάσουμε.

12 άνθρωποι, 12 εκπομπές, 12 Έργα, 12 μοναδικά ταξίδια ψυχής και ανθρωπισμού. Αυτό παρακολουθούμε στην νέα επικοινωνιακή ενέργεια «Ένα Έργο, μια ιστορία», 12 καταθέσεις καρδιάς, που η ERGO αναδεικνύει και διασφαλίζει πως κάθε φορά βρίσκεται εκεί που υπάρχει ανάγκη. Οι άνθρωποι που φιλοξενούνται σε αυτές τις ενότητες, είναι άνθρωποι ξεχωριστοί που αφιερώνουν την καθημερινότητα τους στους άλλους. Βοηθούν, διευκολύνουν και συμβάλουν σε μια καινούργια πραγματικότητα που την έχουμε όλοι ανάγκη.

Μέσα σε 5 λεπτά κάνουμε ένα ταξίδι, κάθε φορά σε ένα διαφορετικό σημείο της Ελλάδας και γνωρίζουμε ανθρώπους, που ξεχωρίζουν για το Έργο τους. 12 διαφορετικοί πρωταγωνιστές συναντούν 12 δημοφιλείς παρουσιαστές  και μαζί διηγούνται μια ιστορία που θα σας συγκινήσει, θα σας εμπνεύσει και θα σας κάνει να πιστέψετε πως υπάρχουν ακόμη ήρωες. Αυτούς του ήρωες η ERGO στηρίζει και τους επιβραβεύει για να συμβάλει στην συνέχιση του έργου τους και να δώσει στους υπολοίπους την βεβαιότητα πως μπορεί να στηρίξει μεγάλα έργα για να συνεχίσουν αυτοί οι άνθρωποι το Έργο τους απρόσκοπτα, για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η ERGO.

Πάρτε μία πρώτη γεύση εδώ, και μείνετε συντονισμένοι για να απολαύσετε τα 12 ανθρώπινα έργα που έγιναν ιστορία για πολλούς.

 …

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.