Ανθή Καρασάββα: Η βασίλισσα των fake news ξαναχτυπά συκοφαντώντας τον Πάνο Καμμένο…

Ήταν άλλωστε απολύτως αναμενόμενο. Εάν δεν έκανε η κυρία Καρασάββα την βρώμικη δουλειά, ποιος θα την έκανε; Μιλάμε φυσικά για την φερόμενη ως δημοσιογράφο η οποία είχε υποστηρίξει ότι οι ελληνίδες εκδίδονται για μία τυρόπιτα! Και μάλιστα είχε επικαλεστεί μελέτη καθηγητή ο οποίος βγήκε και την διέψευσε!
Φυσικά η κυρία Καρασάββα είναι πολυεργαλείο, γι’ αυτό και δεν άλλαξε επάγγελμα, όπως θα γινόταν για κάθε πολίτη με βασική αξιοπρέπεια. Αντίθετα, συνέχισε τις εκτελέσεις συμβολαίων και πλέον στα θεάρεστα εργά της, έχουν προστεθεί οι μεγαλύτερες τερατολογίες που έχουν γραφτεί για την Ελλάδα. Όπως ότι το PKK έχει κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών στη Νέα Μάκρη!
Περιττεύει φυσικά να πούμε ότι η κυρία Καρασάββα αποκαλεί τα Σκόπια με το καλλιτεχνικό τους ψευδώνυμο, Μακεδονία, και όχι τυχαία. Αλλά σε ρεπορτάζ για τις αρχαιολογικές αποκαλύψεις στην Αμφίπολη! Δηλαδή σε ένα ακόμα ιστορικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ελληνικότητα της Μακεδονίας, η κυρία Καρασάββα είχε την φαεινή έμπνευση να αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία»!

Σήμερα λοιπόν, η κυρία Καρασάββα, μετά τις πόρνες της τυρόπιτας, την Al Qaeda της νέας Μάκρης και τον Βουκεφάλα που ήταν Ζάσταβα, ανακαλύπτει θέμα με τον Πάνο Καμμένο κατά την διαμονή του στο Λονδίνο. Και φυσικά υπάρχει θέμα. Όταν ένας υπουργός πληρώνει από την τσέπη του την διαμονή του, χαλάει την πιάτσα. Αναρωτιόμαστε όμως εάν η κυρία Καρασάββα που αρθρογραφεί σε βρετανική εφημερίδα, γράψει κάτι για τον ολιγάρχη ο όποιος σχετίζεται με την Βρετανία και εμπλέκεται σε μία σειρά απίστευτον κακουργηματικών πράξεων. Αν και είναι πολύ πιθανόν μετά τις αποκαλύψεις η κυρία Καρασάββα να ανακαλύψει τις ευεργετικές συνέπειες της ηρωίνης σε μαθητές δημοτικού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.