Νέες διευκρινίσεις Καμμένου για το ταξίδι στο Λονδίνο

Νέες διευκρινίσεις για το ταξίδι του στο Λονδίνο έδωσε ο Πάνος Καμμένος, κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, έπειτα από παρέμβαση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου.
“Είπατε αλήθεια ή ψέματα την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια για τον τρόπο που πληρώσατε την δαπάνη σας;”, τον ρώτησε ο κ. Λοβέρδος, καθώς ο Πάνος Καμμένος είχε υποστηρίξει ότι πλήρωσε το ξενοδοχείο από την κάρτα του. Όμως, λίγες ημέρες μετά, ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Παραπολιτικά’ που εμφάνιζε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να πληρώνει με μετρητά.
“Είπα στη Βουλή ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα που πλήρωσε ο Παπαχρήστος την αγωγή και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου. Διαβάστε τα πρακτικά. Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα. Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου”, απάντησε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
“Να πούμε και παρακάτω; Να σας κάνω κοινωνούς. Από το twitter προαναγγέλλεται ότι το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται επίθεση εναντίον του ανήλικου παιδιού μου, που θα φρίξουμε. Για να καταλάβετε τι σημαίνει κάποιοι να στοχοποιούν πολιτικούς για δικούς τους λόγους και όχι γιατί οι πολιτικοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα”.
Από την πλευρά του κ. Λοβέρδος σχολίασε: “Δεν διάβασα τα πρακτικά. Σας άκουσα. Ήμουν μέσα στην συνεδρίαση. Έγινα κοινωνός των δημοσιευμάτων. Αυτό το θέμα έφερα και πήρα την απάντηση από εσάς. Δέχομαι την απάντησή σας και το περιεχόμενό της θα το δούμε”.

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.