ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ 15Η ΧΡΟΝΙΑ το χριστουγεννιάτικο χωριό της Ονειρούπολης

Στο https://www.newsit.gr διαβάσαμε:

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Ψαρράς, είπε ότι φέτος είναι μια επετειακή χρονιά για την Ονειρούπολη καθώς συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας και υπογραμμίζει ότι ήταν το πρώτο χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργήθηκε.

“Ξεκινάμε στις 4 Δεκεμβρίου, της Αγίας Βαρβάρας που είναι η Πολιούχος της πόλης μας. Την έναρξη σηματοδοτεί εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων, όπου τα μέλη του στις 11 το πρωί θα μοιράσουν στον κόσμο το παραδοσιακό έδεσμα “Βαρβάρα””, επισημαίνει ο κ.Ψαρράς.

Η Ονειρούπολη διαρκεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου και σε όλο αυτό το διάστημα την επισκέπτονται Έλληνες και ξένοι, κυρίως από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

“Κάθε χρόνο ξεπερνάμε τον αριθμό προσέλευσης της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος, εκτιμούμε ότι θα γίνει το ίδιο, καθώς έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους”, σημειώνει ο κ.Ψαρράς.

“Έχουμε πολλές δωρεάν δράσεις, συναυλίες, το fun park, τα σπιτάκια με τις λιχουδιές και τα εδέσματα”, πρόσθεσε, ενώ, τόνισε, ότι “δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κοινωνική δράση της Ονειρούπολης”. “Έχουμε το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας όπου φέτος θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τον σύλλογο καρκινοπαθών νομού Δράμας για τη δημιουργία ογκολογικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο της Δράμας”, αναφέρει ο κ.Ψαρράς και συμπληρώνει: “Φέτος θα επισκεφθούμε επίσης και τον σύλλογο Ελπίδα για να πάει η Ονειρούπολη στα παιδιά που δεν μπορούν να την επισκεφθούν. Μια ομάδα λοιπόν με ξωτικά και άλλα πλάσματα της Ονειρούπολης θα επισκεφθεί τα παιδιά του συλλόγου Ελπίδα στην Αθήνα”.

Όπως σημειώνει ο κ.Ψαρράς, η Ονειρούπολη γεμίζει τα ξενοδοχεία της πόλης, συνδράμει στην οικονομική ενίσχυση της περιοχής αλλά και στην θετική ψυχολογία των κατοίκων, που βλέπουν τον τόπο τους να σφύζει από ζωή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.