Συγκλονιστικό βίντεο-Δεκάδες νεκροί από τον ισχυρό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ στο Μεξικό


Κτίρια έχουν καταρρεύσει, ενώ υπάρχουν αναφορές για δεκάδες θύματα, με το BBC να κάνει λόγο για 42 νεκρούς στη γειτονική πολιτεία Morelos. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην  πρωτεύουσα, την Πόλη του Μεξικού.

To επίκεντρο φέρεται να είναι  δίπλα στο Atencingo, στην πολιτεία Puebla, περίπου 120 χιλιόμετρα (75 μίλια) από την πρωτεύουσα, όπου επικράτησε πανικός, με τους κατοίκους να βγαίνουν τρομοκρατημένοι στους δρόμους. Ζημιές σημειώθηκαν, επίσης, σε άλλες πόλεις κοντά στο επίκεντρο.

Το αεροδρόμιο στην Πόλη του Μεξικού έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του, έχουν εκκενωθεί κτίρια σε ολόκληρη την πόλη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για άτομα παγιδευμένα στα ερείπια των κατεστραμμένων κτιρίων.

Ο Πρόεδρος του Μεξικού, Enrique Peña Nieto, δήλωσε ότι τουλάχιστον 27 κτίρια κατέρρευσαν στην πρωτεύουσα και προέτρεψε, μέσω Twitter, τους πολίτες να αποφύγουν τους δρόμους, ώστε οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να μπορούν να φτάσουν εύκολα στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Mirror.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.